Igre po naročilu 2018-09-06T13:28:34+00:00

IGRE PO NAROČILU

Value Add Games d.o.o. je založba, ki družabne igre predstavlja tudi kot odličen material za promocijo vaše blagovne znamke, vaših produktov ali vaše ideologije!
Poleg produktov iz stalne produkte, ponujamo namreč tudi storitev izdelave družabnih iger po naročilu.

KAJ PRAVZAPRAV SO DRUŽABNE IGRE PO NAROČILU?

V grobem jih ločimo na 3 kategorije
KLASIKA

Klasično igro (npr. Črni Peter, Človek ne jezi se, Kače in lestve ipd.) ali Puzzle prilagodimo vašim promocijskim likom.

Dodana vrednost: Igre so izdelane profesionalno in zelo kakovostno. Vaši temi prilagodimo tudi osnovno zgodbo in pravila.

KLASIKA Z DODATKOM ALI ENOSTAVNE IGRE ZA OTROKE

To je zelo priljubljena variacija, saj ponuja nekaj, kar je ljudem že poznano, a vseeno z unikatnimi dodatki.

Naši oblikovalci iger v skladu s temo, ki bi jo vaše podjetje želelo izpostaviti, pripravijo variacijo klasične igre ali sami oblikujejo novo, a enostavno, igro.

PRIMER KLASIKE Z DODATKOM
Banka bi želela pripraviti igro, s katero bi nagovarjala mlade varčevalce. Pripravimo enostavno namizno igro (variacija že obstoječe klasične igre), pri kateri je cilj igre zbrati največ kovačkov. Seveda je igra grafično in tematsko v celoti prilagojena vašim željam.
IGRA, V CELOTI RAZVITA ZA VAS

Tu ponujamo razpon od enostavnih otroških iger, zabavnih družinskih iger, pa vse do strateških namiznih iger za napete večere.

Dodana vrednost teh iger je tudi, da s temo, ki jo želite izpostaviti “ne težimo”. Je v ozadju, ves čas prisotna, vendar poudarek namenjamo dobri igri in zabavi, tako da bo igra zares uporabna in ne bo služila sama sebi.

PRIMER OTROŠKE/DRUŽINSKE IGRE
Podjetje, ki proizvaja prehranska dopolnila, želi dvigniti ozaveščenost o pomembnosti zdrave prehrane. Igra poteka na način, da igralci z zdravo hrano pridobivajo idealno kombinacijo vitaminov. Do zmage jim lahko pomagajo tudi prehranska dopolnila, vendar v pravem razmerju, kar določa premišljena mehanika igre. Igra s kartami, ki je primerna za vsako torbico.
PRIMER KOMPLEKSNEJŠE IGRE
Organzacija, ki se ukvarja z ozaveščanjem o okoljskih spremembah, želi igro, ki bi v svojo mehaniko vpletla čim več dejanskih vzrokov za podnebne spremembe in posledice le teh. V igri se zato človeštvo zaradi podnebnih sprememb spopada s pomanjkanjem, z okoljskimi migracijami, treba je vplivati tudi na politiko… Cel spekter okoliščinih, s katerimi se moramo spopasti in ravnati odgovorno da preprečimo propad človeštva. Napeto in zelo poučno!

PRI RAZVOJU SODELUJEMO Z

VRHUNSKI IZDELOVALCI

Vrhunskimi izdelovalci iger iz različnih delov Evrope, v tesnem sodelovanju smo tudi z univerzo iz Poljske (KazimierzWielki) in njihovim oddelkom za Game design

ODLIČNI ILUSTRATORJI

Z odličnimi slovenskimi ilustratorji in oblikovalci

PROIZVAJALCI IZ EU

Proizvajalci iz Evrope

S tem zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov

Za ponudbo nam pišite na:

ali pokličite:

  • sl
  • en