fbpx
O nas 2020-02-13T13:27:56+00:00

O NAS

Value Add Games je založba, specializirana za razvoj in izdajo družabnih iger. Našo ekipo sestavlja skupina profesionalnih in entuziastičnih snovalcev iger (t. i. game designerjev), grafičnih oblikovalcev, ilustratorjev, seveda skupaj s predano ekipo administrativnih in prodajnih sodelavcev.

Našli smo se zato, da se spopademo z zanimivimi izzivi, ki jih ponuja svet družabnih, namiznih iger, ki so ne le zabavne, pač pa tudi izobraževalne. In enostavno smo zaljubljeni v dejstvo, da lahko izdajamo točno take igre!

MISIJA

Poslanstvo družbe se skriva že v samem imenu – igram dodajamo vrednost! Dodana vrednost naših produktov se izraža v:

• dodani vrednosti za tistega, ki igro igra, saj mu prinaša igrivost, zabavo in izobraževalne vsebine;
• dodani vrednosti za naše poslovne partnerje, saj z njimi in za njih razvijamo igre, ki doprinašajo k njihovemu poslanstvu;
• dodani vrednosti za družbo, saj spodbujamo razvoj iger, ki spreminjajo družbene vrednote. Predvsem so nam blizu teme: okoljevarstvo, pravična trgovina, človekove pravice in socialna pravičnost.

Čeprav je cilj vsakega podjetja, tudi našega, ustvarjanje profita, smo usmerjeni tudi k višjim ciljem. Z našimi produkti želimo prispevati svojo kapljico v morje za bolj pravični in družbeno odgovornejši svet

VREDNOTE

Integriteta

Kar rečemo, tudi naredimo. »Smo mož beseda,« pravimo vsi, vključno z direktorico, ki seveda ni mož, ima pa besedo in naši besedi lahko zaupate.

Partnerstvo

Partnerstva nam pomanijo res veliko. Največ! Zato partnerjem posvečamo čas in veliko vlagamo v razvoj in obstoj kvalitetnih in dolgoročnih partnerstev na vseh nivojih.

Kvaliteta

Tisto, kar dostavimo našim partnerjem in našim strankam, mora biti vedno nekje med »zelo dobro« in »odlično«.

Komunikacija

Dobra komunikacija je pri našem delu ključna. Zato smo pravi komunikacijski akrobati in zato lahko dosežemo, da so naši produkti odlični in vsi deležniki zadovoljni!

Timsko delo

Verjetno je timsko delo za ljudi, ki se radi družijo ob namiznih igrah, tako samoumevno, kot programerjem sedanje za računalnikom. Ali pa je to stereotip? Skratka – mi smo res dober in uigran tim, kjer je kritika dobrodošla, kjer se znamo iz napak učiti in kjer vsi vemo, kakšno kavo ima kdo najraje. Zato se tudi strinjamo, da je pri nas prostora še za mnoge dobre ideje in nove ljudi in nove načine pripravljanja kave.

UTRINKI

MEDIJI O NAS

“Igra, ki pokaže posledice naših odločitev”

“Value Add Games – namizne igre z dodano vrednostjo”

“Družabna igra za globalno varčevanje”

“Ekipni duh gasilstva z družabno igro Gasilska brigada”

“Resnični heroji na slovenski, ne ameriški način”

“Nova izvirna slovenska družabna igra: Gasilska brigada – resnični heroji”

“Igra Gasilska brigada v počastitev gasilstva na Slovenskem”

“Sprva zanetimo, potem gasimo”

  • sl
  • en